Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Ajax wil smaakmaker van Club Brugge gaan wegkapen’

Ajax heeft een speler van Club Brugge in het vizier die als back-up kan dienen mocht een transfer niet gaan lukken. De Amsterdammers willen graag Steven Bergwijn van PSV overnemen maar mocht dit mislukken dan zien ze in Krepin Diatta een alternatief. Dit weet de Telegraaf te melden.

De 20-jarige kende een goed eind van het seizoen op Jan Breydel en trekt die prestaties nu door op de Africa Cup, waar hij zondag indruk maakte met een knap doelpunt.

Normaal gezien mag Diatta deze zomer niet vertrekken in Brugge. Maar als straks een interessant bod vanuit Amsterdam op tafel komt, is het nog maar de vraag of speler en club daar nog steeds zo over denken …Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Bezoek de Handleiding HTML