Voetbal4u.com

‘Club Brugge mag hopen op inkomende miljoenentransfer’

Monument Valley ONGEKEND! Maak van €1 gewoon €50 als CITY zondag wint van FORREST!

Club Brugge mag deze zomer hopen op de komst van Alfa Semedo. In de winter was er al interesse van Blauw/Zwart maar toen koos hij voor een verhuurperiode aan Espanyol. Hij staat onder contract bij het Portugese Benfica.

Maar die tijdelijke overgang werd geen succes. Semedo kwam slechts in drie competitiewedstrijden in actie, een verlenging van zijn huurbeurt zit er dus niet direct in. Maar ook een terugkeer naar Benfica is geen optie meer voor Semedo, wat als muziek in de oren kan klinken van Club Brugge. Maar volgens A Bola heeft Semedo nochtans meerdere binnenlandse aanbiedingen.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Clubs uit andere landen en met grotere financiële capaciteiten hebben naar verluidt ook interesse in hem. Of Club Brugge daar één van is, is nog niet geweten. Maar de Brugse interesse zou logisch zijn, vorige winter waren de onderhandelingen tussen Club en Benfica al zeer concreet. Daarnaast verlaat Marvelous Nakamba wellicht het Jan Breydelstadion en moeten ze die toch vervangen. Bij Benfica heeft Semedo nog een contract lopen tot en met 2023.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *