Voetbal4u.com

Eredivisie Dusan Tadic legt uit: ‘Daarom contractverlenging getekend’

Ajax gaf Dusan Tadic gisteren een contractverlenging tot maar liefst 2026. Als speler blijft hij actief tot 2023 en daarna zal hij aan de technische staf worden toegevoegd. In gesprek met De Telegraaf vertelt hij over zijn opvallende beslissing.

Uit wiens kokertje kwam de verlenging precies? Was het een idee van Tadic zelf of van directeur voetbalzaken Marc Overmars? “Van ons allebei eigenlijk, van Overmars en mij. We hebben eenzelfde manier van denken en daarom hebben we elkaar in dit nieuwe contract gevonden.” De Serviër had nog een verbintenis voor drie seizoenen: “Ik ben heel happy bij Ajax en heb een heel goede relatie met iedereen binnen de club en de fans. Dit is altijd mijn droomclub geweest.”

Ook privé voelt Tadic zich als een vis in het water in Amsterdam: “Dat mijn kinderen hier naar school kunnen blijven gaan, speelt ook mee. Maar het allerbelangrijkste is dat ik bij Ajax elke dag met plezier het veld op stap.”

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.