Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Eden Hazard krijgt érg vreemd rugnummer toegewezen bij Real’

Eden Hazard heeft zijn eerste trainingsdagen achter de rug bij zijn nieuwe club Real Madrid. Opvallend is dat hij nog steeds niet weet met welk rugnummer hij zal gaan spelen.

Daarom werd hem een voorlopig rugnummer toegewezen, zo weet het Spaanse AS. Zij hebben de Rode Duivel namelijk gespot met een truitje dat het rugnummer 23 droeg. Zoals gezegd is dit normaal gezien voorlopig, daar Real tracht om Mariano van de hand te doen.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Vanaf dat moment zou Hazard zijn rugnummer 7 overnemen. Maar dan moet hij uiteraard eerst nog vertrekken. Het rugnummer 23 draagt overigens toch ook wat geschiedenis mee, want het werd in Madrid nog gedragen door niemand minder dan David Beckham.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.