Voetbal4u.com

Jupiler League Samir Nasri: “Ik wil Anderlecht weer naar de Champions League brengen”

Anderlecht verraste afgelopen week met de komst van Samir Nasri. Hij werd transfervrij overgenomen van West Ham United en heeft zin in zijn Brusselse avontuur. De speler sprak de pers toe en wil Anderlecht weer naar successen leiden. Voetbalnieuws was aanwezig.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Frank Arnesen opende de persconferentie. “We zijn heel erg blij dat we een speler van zo een kaliber kunnen voorstellen. Iedereen kent onze situatie na het afgelopen seizoen, waarin we geen Europees voetbal haalden. Aanvankelijk stond Nasri niet op de lijst, omdat we dachten dat hij onhaalbaar was. Hij is dankzij Vincent Kompany gekomen en zonder hem was dit nooit gelukt. We hebben een jong elftal en het is voor ons heel erg belangrijk dat we ervaren spelers hebben om hen te begeleiden en nu hebben we naast Kompany nog een speler in de rangen die de wereldtop heeft gehaald. De as moet sterk zijn en met Kompany en Nasri hebben we die nu.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.