Voetbal4u.com

Jupiler League ‘AA Gent wil nog negen spelers verkopen’

AA Gent wil de komende periode nog af van maar liefst negen spelers. Een tijdje geleden voerde Thorup al een eerste schifting door waarbij Yannick Thoelen, Stallone Limbombe, Aboubakary Koita, Ahmed Mostafa, Deiver Machado, Elton Kabangu en Lucas Schoofs naar de B-kern verwezen werden. Daar mogen volgens Het Laatste Nieuws nu nog twee spelers aan toegevoegd worden.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Ook Tesfaldet Tekie en Philip Azango maken geen deel uit van de plannen van Thorup. De twee kregen de voorbije weken nog hun kans, maar mogen uiteindelijk niet mee op stage. Net als de anderen verdwijnen zij naar de B-kern en moeten ze op zoek naar een nieuwe club. In totaal moeten dus nog negen spelers de Ghelamco Arena verlaten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.