Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Club Brugge bezig met het binnenhalen van Ivoriaanse speler’

Club Brugge zou haar pijlen hebben gericht op de Ivoriaanse speler Simon Deli. Dit weet het lokale medium I Sport te melden. De Bruggelingen hebben concurrentie van het Schots Rangers FC.

Hij heeft een sterk seizoen achter de rug met Slavia Praag, waar hij naast het behalen van de titel ook indruk maakte in de Europa League. Zo stond de 27-jarige onder meer in de basis toen de Tsjechen met 1-4 kwamen winnen op het veld van KRC Genk.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Deli is overigens een koopje, in zijn contract zou namelijk een clausule staan waardoor hij voor een gelimiteerde som van 2.5 miljoen euro kan vertrekken. Hij zou wel nog niet beslist hebben waar zijn toekomst ligt. Slavia zou hem immers ook een vernieuwd contact willen aanbieden met oog op deelname aan de Champions League(-voorrondes).Laat een reactie achter

Your email address will not be published.