Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Paars/Wit profiteerde van koerswijziging bij Club Brugge en Standard’

Vandaag zal het stadion van Anderlecht worden omgedoopt in het Lotto Park Stadion. Een drastische koerswijziging natuurlijk van de Brusselaars. Maar op financieel vlak vaart Anderlecht wel bij de verandering.

Volgens Het Nieuwsblad heeft de Nationale Loterij immers over een periode van vijf jaar jaarlijks 1,35 miljoen euro veil om Anderlecht te sponsoren. Dat bedrag ligt zo hoog omdat de stadionnaam in de deal opgenomen werd. Als Anderlecht ooit van stadion zou verhuizen, zal Lotto ook een pak minder gaan betalen.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Opvallend is dat Anderlecht enkel maar in beeld gekomen zou zijn bij Lotto omdat ze bij Standard en Club Brugge voor een andere koers kozen. De Nationale Loterij was bij beide clubs voor zo’n 500.000 euro per jaar sponsor, maar zij kregen meer lucratieve aanbiedingen van andere gokbedrijven. Standard ging in zee met de Ardent Group, terwijl Club Brugge onlangs Unibet voorstelde als nieuwe shirtsponsor.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Bezoek de Handleiding HTML