Voetbal4u.com

Rechtbank geeft Beerschot-Wilrijk gelijk: reeksindeling 1A en 1B nog niet definitief

Het is nog allerminst zeker dat Beerschot-Wilrijk volgend seizoen in de eerste klasse B speelt en Mechelen in de Pro League. Beerschot had namelijk een verzoekschrift ingediend bij de rechtbank en die heeft een uitspraak gedaan ten voordele van de club uit Antwerpen. Het spel is dus nog allerminst gespeeld.

“De Brusselse Rechtbank van eerste aanleg heeft beslist dat de reeksen 1A en 1B nog niet mogen worden samengesteld. Dat mag pas gebeuren als het BAS een definitieve uitspraak heeft gedaan. Beerschot mag op dit moment niet definitief onderverdeeld worden in 1B, KV Mechelen niet in 1A. Beerschot heeft donderdag een verzoekschrift ingespannen met de vraag om de samenstelling van de competitie in de reeksen 1A en 1B op te schorten. Dat verzoekschrift is aanvaardt door de Brusselse rechtbank van eerste aanleg”, deelt Beerschot mee op zijn website.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

De conclusie luidt: “De huidige vordering wordt ontvankelijk en gegrond verklaard, dienvolgens voorlopig verbod op te leggen voor de reeksen 1A en 1B van het betaalde profvoetbal georganiseerd door de KBVB en de Pro League definitief samen te stellen voor het seizoen 2019-2020 en meer bepaald voorlopig verbod op te leggen verzoekster te weren uit reeks 1A, dit tot kennisname van de definitieve arbitrale eindbeslissing…”

Beerschot stuurde al een deurwaarder op pad om de beschikking bij de voetbalbond te laten betekenen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *