Voetbal4u.com

Eredivisie STERKHOUDER: ‘Ik zag geen reden om te vertrekken bij Feyenoord’

Nicolai Jorgensen zal ook komend seizoen te bewonderen zijn in het shirt van Feyenoord. Tegenover RTV Rijnmond zegt hij geen reden te hebben gezien om te vertrekken. “Ik sprak met de club en vertelde ze dat ik blij was bij de club”, aldus Jørgensen. “Ik zag geen reden om te vertrekken. Als ik vertrek bij Feyenoord wil ik dat doen na goede prestaties. Ik wil de club terugbetalen.”

De Deen heeft goede hoop dat Feyenoord komend seizoen lang in het spoor van Ajax en PSV kan blijven. “We hebben een goed team en hebben ons goed versterkt”, zo geeft hij aan. “Ajax en PSV spenderen meer geld, dus we moeten het van de chemie binnen de ploeg hebben. We hebben ervaren spelers en dat moeten we uitbuiten.”

Jørgensen is maandag weer aangesloten bij Feyenoord en hervatte donderdag de training. Dat doet hij momenteel nog individueel vanwege een knieblessure. “Er is een klein beetje irritatie in de knie, maar ik zou volgende week weer moeten kunnen trainen”, zegt hij daarover. “Met het nationale team had ik het al een beetje. Het was wat overbelasting van de knie. In de vakantie trainde ik tweeënhalve week en toen voelde alles goed. Vijf dagen voordat ik terug zou keren, voelde ik het opnieuw. Toen heb ik de clubarts gebeld voor een check. Het is niks ernstigs, maar het is wel een beetje pijnlijk nu.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.