Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil oude Eredivisie-speler van Turkse grootmacht overnemen’

Ajax zou interesse hebben in een voormalige speler uit de Eredivisie. Het zou gaan om Ferdi Kadioglu die nu onder contract staat bij Fenerbahce maar eerder voor NEC speelde. Dit weet het medium TurksVoetbal te melden.

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

Kadioglu, die bij NEC tot 34 wedstrijden kwam maar bij Fener nog altijd op zijn debuut in de hoofdmacht wacht, zou voor zo’n 900.000 euro op te pikken zijn bij de Turkse grootmacht. Het genoemde medium schrijft dat ‘Ajax Kadioglu zo snel mogelijk definitief vast wil leggen’. Al dient het verhaal toch met een behoorlijke korrel zout genomen te worden, want na een volledig mislukt seizoen lijkt de kans toch niet groot dat Ajax hem nog wil kopen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.