Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord en supportersvereniging verstevigen hun band

Feyenoord en FSV de Feijenoorder hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst gesloten. Dit heeft de club bekendgemaakt. “Met deze stap onderschrijven beide partijen elkaar te willen ondersteunen en versterken, met begrip voor elkaars – onafhankelijke – positie”, klinkt het. Remco Ravenhorst (voorzitter FSV De Feijenoorder): “We zijn blij met deze stap, omdat we onze leden hierdoor weer wat extra kunnen bieden. Met deze samenwerking onderschrijft de club het belang van een onafhankelijke vereniging. We denken op deze manier ruimte te creëren om meer voor elkaar en supporters te kunnen betekenen, maar waar nodig kritisch naar elkaar te kunnen blijven. Club en supporters hebben elkaar nodig.”

Mark Koevermans, die als directielid nauw betrokken was bij het tot stand komen van de overeenkomst, sluit zich daarbij aan. “Het is ook daarom goed om steeds te zoeken naar hoe je nog nauwer met elkaar kunt optrekken en afspraken over hoe we met elkaar omgaan en samenwerken in deze overeenkomst ook echt vast te leggen.”

“Feyenoord gaat de vereniging ook nog nadrukkelijker ondersteunen bij het realiseren van sfeeracties in het stadion. Het bleek de laatste jaren voor de vereniging lastig om een goede voorbereidingslocatie te vinden en te behouden”, klinkt het.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.