Voetbal4u.com

Spanje ‘Real Madrid brengt officieel bod uit bij PSG voor Neymar’

Real Madrid wil zich deze zomer gaan versterken met de Braziliaanse superster Neymar. Volgens El Mundo Deportivo heeft ‘De Koninklijke’ zelfs een bod neergelegd bij zijn werkgever Paris Saint-Germain.

Het Catalaanse dagblad weet dat de Madrilenen 90 miljoen euro plus de diensten van Gareth Bale geboden hebben voor de aanvaller. Het is niet waarschijnlijk dat de steenrijke Parijzenaars genoegen nemen met deze aanbieding, al hoopt de landskampioen van de Ligue 1 stiekem wel dat Neymar naar een andere club transfereert dan het eveneens geïnteresseerde FC Barcelona. De verhoudingen tussen de beide grootmachten zijn niet goed te noemen na een paar botsingen op de transfermarkt.

Het is vele malen waarschijnlijk dat Bale binnen de kortste keren naar de Chinese Super League vertrekt. Jiangsu Suning en Beijing Guoan hebben zich al gemeld bij zijn zaakwaarnemer en willen allebei voldoen aan het waanzinnige salaris dat de Welshman in het Estadio Santiago Bernabéu opstrijkt van naar verluidt 600.000 euro per week. De enige sta-in-de-weg is dat de Chinezen hun doelwit transfervrij over willen nemen, al is het niet compleet uitgesloten dat dat nog gaat gebeuren ook.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.