Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax en Donny van de Beek krijgen interessant voorstel van Chelsea’

Het Engelse Chelsea heeft een plannetje met Donny van de Beek. Ze willen de middenvelder in 2020 gaan overnemen van Ajax. Op dit moment mag Chelsea geen spelers aantrekken. De Londenaren hopen de sanctie voor januari van tafel te krijgen en mocht dat lukken, dan is Van de Beek een topkandidaat. Bij een ‘nee’ zou de clubleiding over een jaar willen toeslaan in Amsterdam.

Volgens de Italiaanse journalist Alfredo Pedulla hoopt Chelsea dus dat Van de Beek nog minstens een halfjaar in Amsterdam blijft. Voor Ajax zou een soortgelijke deal uitstekend zijn, aangezien de clubleiding de middenvelder eigenlijk nog niet kwijt wil. Bovendien loopt zijn verbintenis pas in 2022 af.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.