Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Vincent Kompany wil drie ‘zwaargewichten’ zien vertrekken bij Anderlecht’

Anderlecht speelt dit weekend tegen Moeskroen. De Brusselaars moeten winnen omdat vorige al in eigen huis werd verloren van Oostende (1-2). Paars/Wit is nog altijd bezig met het vormgeven van de selectie.

Met Kemar Roofe lijkt de nieuwe spits alvast op weg, maar RSCA mikt op nog meer versterking. En ook aan uitgaande zijde beloven het nog drukke weken te worden in het Lotto Park. Zo zijn er heel wat overbodige spelers waar een oplossing voor gevonden moet worden. Daarnaast zouden Kompany en co nog een drietal sterkhouders van vorig seizoen van de hand willen doen.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Dat Adrien Trebel mag vertrekken staat al een tijdje vast. De prestaties van de Fransman wegen niet op tegen zijn hoge salaris, bovendien hoopt de club met zijn transfer nog wat extra inkomsten te vergaren. Volgens Het Laatste Nieuws mag ook Thomas Didillon permanent beschikken, met de komst van Hendrik Van Crombrugge werd al op zijn vertrek geanticipeerd.

Tot slot schrijft Sud Info dat inmiddels ook een beslissing over Sven Kums is genomen. De voormalige Gouden Schoen komt niet in de plannen van Kompany voor en ook hij mag/moet vertrekken. Drie zwaargewichten toch in de kleedkamer van Paars-Wit, maar daarmee wordt eens te meer geïllustreerd dat RSCA definitief een nieuwe start heeft genomen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.