Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Dries Mertens staat plots voor énorm verrassende transfer’

Dries Mertens zou zomaar een heel verrassende transfer kunnen gaan maken. Hij kan zijn contract verlengen bij Napoli maar dat is nog allerminst een zekerheidje.

Afgelopen zondag was hij nog goed voor de winnende treffer in het gewonnen duel tegen Marseille (0-1), maar La Voce di New York komt nu plots met een heel merkwaardig gerucht. Volgens hen zou Mertens namelijk in onderhandeling zijn met de Amerikaanse club New York City FC.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

De club uit de MLS zou namelijk trachten om de Rode Duivel binnen te halen voor het volgende seizoen. Dat loopt echter niet gelijktijdig met de Europese competities. De MLS gaat namelijk pas van start in maart. Mocht het dus tot een transfer komen, zal dat pas voor net na nieuwjaar zijn.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.