Voetbal4u.com

Jupiler League Sebastiaan Bornauw verlaat Anderlecht en tekent voor vijf jaar bij deze Duitse club

Sebastiaan Bornauw verlaat Anderlecht. Hij heeft een contract voor vijf seizoenen ondertekend bij FC Koln. Dit meldt de Duitse club via haar digitale kanalen.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

“De Bundesliga is een zeer interessante competitie die ik uiteraard ook in België heb gevolgd. FC Köln is een zeer mooie traditieclub en de club heeft zeer enthousiaste fans en ik kijk er nu al naar uit om voor de club te spelen”, aldus Bornauw.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!