Voetbal4u.com

Jupiler League Sporting Lokeren laat sterkhouder onverwacht vertrekken

Sporting Lokeren neemt afscheid van José Cevallos. Hij gaat in Portugal voetballen. Zo wordt hij voor één seizoen verhuurd aan Portimonense. De Portugese eersteklasser wist ook een aankoopoptie af te dwingen.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Cevallos kende een goede start bij Lokeren en toonde zich vooral in Play-Off II van zijn eerste seizoen. Maar het jaar daarop had hij moeite om te bevestigen en kon ook hij niet voorkomen dat de club degradeerde. Vrijdag startte hij nog in de basis, maar dat bleek meteen zijn laatste match voor Lokeren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.