Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Voormalig spits van Anderlecht gaat tekenen bij KV Oostende’

Volgens Het Nieuwsblad is KV Oostende dichtbij het aantrekken van Idrissa Sylla. Het betreft een uitleenbeurt voor één seizoen waarbij een aankoopoptie ingebouwd is. Essevee haalde Sylla vorige winter terug uit Engeland, want bij Queens Park Rangers brak hij nooit volledig door.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Daarvoor speelde Sylla nog bij Anderlecht en Zulte Waregem, bij die laatste club brak hij helemaal door (tussen 2013 en 2015). Nu wordt KV Oostende zijn derde Belgische club. Aan de kust wordt hij een concurrent voor de enige centrumaanvaller Guri.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.