Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax, PSV en Feyenoord happen niet toe: “Ik sta er wel van te kijken”

In januari zal Halil Dervisoglu sparta gaan verruilen voor het Engelse Brentford. Een mooie overstap maar er heerst ook verbazing waar de traditionale top 3 niet toehapt voor hem.

“Ik sta er wel van te kijken dat de complete top-drie in Nederland het talent van die jongen niet ziet”, stelt Bischop in de voetbalpodcast van RTV Rijnmond. “De topclubs in Turkije zien het allemaal en ik denk dat Sparta in de winterstop spijt krijgt dat-ie maar drie miljoen opgeleverd.”

Collega Jan Jaap Pruysen voegt toe: “Feyenoord ook weer… Ze hadden hem vorig jaar al moeten halen! Toen was-ie nog geen drie miljoen euro waard, maar één miljoen, of anderhalf. Ik weet zeker dat ze dat gokje makkelijk hadden kunnen nemen.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.