Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax gewaarschuwd: ‘Niet nóg een keer zo doen’

Ajax moet het vanavond gaan klaarspelen tegen PAOK. Plaatsing voor de volgende voorronde van de Champions League. Vorige week werd er 2-2 gespeeld en de Amsterdammers kropen toen door het oog van de naald.

In Griekenland hadden de Amsterdammers het erg lastig, zo zag ook voormalig Oranje Leeuwin en NOS-analist Leonne Stentler. “Het was heel wisselvallig. Tussen de 30e en 45e minuut was het ineens even chaos en vielen er grote ruimtes”, aldus Stentler, die zelf van 2012 tot 2015 voor de Ajax Vrouwen speelde, in gesprek met NUSport.

“De verdediging stapte achteruit en dan is het voor een tegenstander supermakkelijk om erdoorheen te voetballen. Het leek een soort onzekerheid en dat zie je alleen als de ploeg niet in balans is. Dan weet je niet zo goed hoe je het onder controle moet houden. Ze zullen de beelden van vorige week nog wel even hebben bekeken. Als je die fout weer maakt, help je PAOK in het zadel”, waarschuwt ze.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.