Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Komst Nacer Chadli zorgt voor groot slachtoffer bij Anderlecht’

Met het binnenhalen van Nacer Chadi haalde Anderlecht een grote vis binnen. Toch zal zijn komst zorgen voor een groot slachtoffer binnen de club.

Chadli is immers erg polyvalent en kan op verschillende posities uit de voeten, iets wat hij dinsdag zelf bevestigde tijdens zijn presentatie. Maar hij benadrukte eveneens dat hij zich het best in zijn sas voelt in een offensievere rol op de flanken. De kans is dan ook groot dat speler-manager Vincent Kompany hem op die manier zal uitspelen. Maar dat gaat dan wel ten koste van Francis Amuzu of Jérémy Doku.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

De twee youngsters lieten in de eerste drie duels weliswaar flitsen van hun kunnen zien, erg effectief waren hun acties niet en er werd zelden een goede voorzet getrapt. Doku is echter nog maar 17 jaar en komt pas kijken, bovendien beschikt hij over veel meer progressiemarge. Amuzu draait dan weer al een tijdje mee en is veel te weinig efficiënt. Volgens Sport/Voetbalmagazine is de kans dan ook reëel dat hij het grootste slachtoffer wordt van de komst van Chadli.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.