Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV gaat goalgetter verhuren aan Eredivisionist’

PSV gaat goalgetter Joel Piroe verhuren aan een club uit de Eredivisie. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

“De aanvaller staat in de belangstelling van Sparta, dat zich afgelopen week heeft gemeld bij PSV en Piroe zelf. De Rotterdamers willen hem huren”, meldt het ED. “PSV staat niet onwelwillend tegenover een verhuurconstructie, maar wil wel dat er een bestendig ontwikkelpad voor Piroe bij een volgende club is.”

“De 20-jarige aanvaller heeft zelf wel oren naar een overstap naar de eredivisie in de vorm van een tijdelijke overstap naar Sparta. Op Spangen spelen al de voormalig PSV’ers Dante Rigo (verhuurd), Dirk Abels, Laros Duarte, Mohamed Rayhi en Lassana Faye”, klinkt het.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.