Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV moet de absolute hoofdprijs betalen voor Ritsu Doan’

Hirving Lozano staat voor een vertrek bij PSV en als vervanger willen de Eindhovenaren Ritsu Doan overnemen van FC Groningen. Wel zal er flink betaald moeten worden voor de Japanner.

De Telegraaf schrijft op donderdagmorgen: “Wanneer het transferbedrag van Lozano is veiliggesteld, zal PSV snel schakelen. De Eindhovenaren zullen zich in deze periode over meerdere opties laten informeren en over het kostenplaatje dat eraan vast hangt. Maar Doan, de rijzende ster van Japan, staat bovenaan het lijstje mogelijke vervangers van Lozano.”

De krant vervolgt: “FC Groningen wil hem niet zonder slag of stoot laten gaan. De noorderlingen sloegen maanden geleden al biedingen van ruim 8 miljoen euro af van CSKA Moskou en Shakhtar Donetsk, maar hadden toen wel een schaduwlijstje klaarliggen. Nu, op tweeënhalve week voor het verstrijken van de transferdeadline, heeft FC Groningen een streep moeten zetten door een aantal potentiële vervangers, omdat zij elders al onderdak hebben gevonden. Dat zal meewegen bij de verkoop van Doan, die een recordbedrag (Marcus Berg ging voor 10 miljoen euro naar Hamburger SV) lijkt te moeten opleveren.”

 One Comment

  1. kees

    08/15/2019 at 11:51

    het is een eerste testcase voor de nieuwe directie met Gudde als Algemeen directeur, hoe zij uit de eventuele onderhandelingen gaan komen… en PSV was onder Brandts niet de makkelijkste om mee te loven en bieden; Nijland heeft “zelf” dwz via een “investeerder” Ritsu Doan voor 2 milj binnengehaald en zijn contract loopt tot zomer 2021. Maar er zal vanwege de belangen van de investeerder en de club FC Groningen zeker niet worden ingestemd met een weggeefprijs. 8,5 Milj. ex doorverkoop van 15 % lijkt mij het minimum wat ie op moet brengen

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook