Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV moet de absolute hoofdprijs betalen voor Ritsu Doan’

Hirving Lozano staat voor een vertrek bij PSV en als vervanger willen de Eindhovenaren Ritsu Doan overnemen van FC Groningen. Wel zal er flink betaald moeten worden voor de Japanner.

De Telegraaf schrijft op donderdagmorgen: “Wanneer het transferbedrag van Lozano is veiliggesteld, zal PSV snel schakelen. De Eindhovenaren zullen zich in deze periode over meerdere opties laten informeren en over het kostenplaatje dat eraan vast hangt. Maar Doan, de rijzende ster van Japan, staat bovenaan het lijstje mogelijke vervangers van Lozano.”

De krant vervolgt: “FC Groningen wil hem niet zonder slag of stoot laten gaan. De noorderlingen sloegen maanden geleden al biedingen van ruim 8 miljoen euro af van CSKA Moskou en Shakhtar Donetsk, maar hadden toen wel een schaduwlijstje klaarliggen. Nu, op tweeënhalve week voor het verstrijken van de transferdeadline, heeft FC Groningen een streep moeten zetten door een aantal potentiële vervangers, omdat zij elders al onderdak hebben gevonden. Dat zal meewegen bij de verkoop van Doan, die een recordbedrag (Marcus Berg ging voor 10 miljoen euro naar Hamburger SV) lijkt te moeten opleveren.”

 One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.