Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax haalt speler van FC Barcelona binnen’

Volgens diverse media is Ajax bezig met een mandekker van FC Barcelona. Het gaat om Jean-Clair Todibo. Hij maakte al meerdere malen indruk in de hoofdmacht van de Catalanen maar vanwege de concurrentie komt hij er niet tussen.

Naast Ajax zouden ook AC Milan en OSC Lille interesse hebben in Tobibo. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om een huurtransfer, want Barça wil de grote belofte niet permanent van de hand doen. De vraag is hoe serieus de interesse van Ajax zal zijn, want met bijvoorbeeld Lisandro Martinez, Daley Blind, Perr Schuurs, Edson Alvarez en Joel Veltman heeft coach Erik ten Hag al veel opties voor het hart van de defensie.`2 Comments

  1. L

    08/19/2019 at 10:47

    Blind moet je niet meetellen , die kan gewoon echt niet voetballen en is nog bang ook!

  2. Joost

    08/19/2019 at 22:48

    Wat een kut titel. Gelijk laatste keer op je lelijke site

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.