Voetbal4u.com

‘Feyenoord bedingt eerste optie op aantrekken Álvaro Barreal en Marcos Senesi’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Feyenoord heeft een eerste optie bedwongen op twee Argentijnse spelers. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. Het gaat om Álvaro Barreal en Marcos Senesi die beiden voor een bedrag van rond de zeven miljoen euro zijn te op te halen.

Zaakwaarnemers Henk Timmer en Henk van Ginkel keerden samen met een Argentijnse zakenpartner deze week terug van een bezoek aan Buenos Aires, waarbij zij spraken met de clubs van de twee Argentijnen. Probleem bij Feyenoord is dat het nu onduidelijk is wie de beslissingen neemt. Commercieel directeur Mark Koevermans is nog de enige overgebleven directeur met tekenbevoegdheid.

Jaap Stam zou het tweetal graag naar Rotterdam zien verhuizen. Senesi ziet hij als een zeer bruikbare optie als linkercentrale verdediger, terwijl Barreal wordt gezien als een groot talent die binnen nu en drie jaar veel geld kan opbrengen. “Ik ben de trainer, ik moet met de spelers werken en ik weet dus ook wat we nodig hebben”, aldus Stam. “Logisch dus dat ik een belangrijke stem heb in wie Feyenoord aantrekt. Dat lijkt me volkomen normaal. Maar alles gaat in overleg, hoor.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *