Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Club Brugge moet het doen zonder trainer Phillipe Clement’

Club Brugge moet het één duel doen zonder haar trainer Phillipe Clement. Hij is namelijk geschorst door de Belgische bond. In het duel met Eupen van vrijdagavond was hij bijzonder misnoegd over de arbitrage, nadat Club geen penalty kreeg voor een duidelijke duwfout van Koch op Vormer.

OPGELET! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

En die woede kan Clement duur te staan komen, want er hangt hem een schorsing boven het hoofd. Het Bondsparket wil de trainer één wedstrijd in de tribune laten brommen. Club kan uiteraard nog in beroep gaan tegen die schikking. Hoe dan ook zal Clement de komende weken nog op de bank kunnen zitten, want zijn straf zou pas vanaf 10 september ingaan. Daardoor zou hij de derby tegen Cercle van 14 september missen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.