Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord heeft een enorme fout met Jaap Stam gemaakt’

Feyenoord is het seizoen matig begonnen met slechts drie punten uit evenveel wedstrijden. Analist Hugo Borst snapt maar weinig van de keuzes van trainer Jaap Stam en vindt eigenlijk dat ze hem nooit hadden moeten aanstellen.

Eerst richt hij zich in zijn column in het Algemeen Dagblad echter op een van de zwakke plekken in De Kuip: “Ik snap bij god niet dat Jaap Stam Eric Botteghin nog opstelt. Hij is een lieve, ernstig gelovige jongen, een jaar of drie geleden nog een prima verdediger in de Eredivisie. Anno 2019 is hij verworden tot een veteraan. Zo onzeker over zijn gebrek aan snelheid dat hij met zijn kont tegen het strafschopgebied aan speelt, met als gevolg dat er voor hem en zijn maat Jan-Arie van der Heijden een ruimte ligt waar je hazewindhonden kunt laten racen of 99 koeien kunt laten grazen.”

Vervolgens schrijft Borst: “Ik snapte trouwens ook niet waarom Feyenoord de onervaren Jaap Stam trainer maakte. Eerlijk is eerlijk, de eerste die riep dat Jaap Stam Giovanni van Bronckhorst moest opvolgen, was Harry Vermeegen, een beroemde komiek in de jaren 80 van de vorige eeuw. Dat Vermeegen dit verzon zou een teken aan de wand hebben moeten zijn. Was het een grap? Vermeegen heeft Feyenoord nog om geld gevraagd omdat hij dit idee had verzonnen. Niks gekregen trouwens, maar Jaap Stam werd wel trainer.”

Hij kent de voorlopige optie overigens wel: “Stam moet ingrijpen. Voorgoed stoppen met Botteghin en Van der Heijden. Het gebrek aan dynamiek en het geblunder zijn te pijnlijk geworden. En als Stam toch opnieuw begint: flikker die Larsson eruit.”2 Comments

 1. Wim Matulessy

  08/19/2019 at 10:00

  Jaap stam is geen trainer voor Feyenoord en niet geschikt.Hij had liever bij
  PEC Zwolle moeten blijven.
  Jaap stam ken Feyenoord niet zo goed.Ik ben benieuwd of Jaap stam nog bij Feyenoord blijft.
  Feyenoord is voor mij een kloten club en kunnen niet voetballen.

 2. J. Koning

  08/19/2019 at 10:26

  Wat meer respect voor Jaap Stam is wel wenselijk, dat het niet goed loopt is niet te wijten aan de trainer. Tevens zijn we nog maar 3 wedstrijden onderweg en heb er alle vertrouwen in dat het goed komt. En laat Jaap Stam zijn werk doen zonder bemoeienis van buiten af de zogenaamde betweters (meneer Borst).

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook