Voetbal4u.com

Spanje ‘Frenkie de Jong heeft eerste beloning bij Barcelona nu al binnen’

Frenkie de Jong maakte afgelopen weekend zijn debuut voor FC Barcelona. In de uitwedstrijd tegen Bilbao werd er weliswaar verloren maar hij heeft zijn visitekaartje wel afgegeven.

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

In Baskenland liet coach Ernesto Valverde hem aantreden op de plek van Sergio Busquets, die negentig minuten op de bank bleef. Marca schrijft dat Barcelona nog steeds plannen heeft met de geroutineerde Spanjaard, maar dat hoeft geen slecht nieuws te betekenen. Integendeel zelfs…

De Spaanse sportkrant concludeert dat De Jong met zijn kwaliteiten en prijskaartje nu al een zekerheidje is. Het medium heeft het over ‘bijna gegarandeerde minuten op het veld’. Dat zou betekenen dat een terugkeer van Busquets in het elftal ten koste gaat van Carles Aleña en/of Sergi Roberto.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.