Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV denkt aan het aantrekken van Jeremain Lens’

PSV heeft een lijstje opgesteld met daarop vier ervaren spelers waaronder Jeremain Lens. NOS-commentator Jeroen Elshoff heeft dat afgelopen weekend opgevangen, vertelt hij in de wekelijkse voetbalpodcast van zijn werkgever. 

PSV staat op het punt Hirving Lozano voor tientallen miljoenen euro’s te verkopen aan SSC Napoli. Een deel van die opbrengst wordt geïnvesteerd in twee offensieve spelers, is de verwachting. Het vizier is gericht op Ritsu Doan en daarnaast moet ook een ervaren speler naar het Philips Stadion komen, heeft Elshoff begrepen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook