Voetbal4u.com

‘Quincy Promes past helemaal niet in speelstijl Ten Hag’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Quincy Promes werd deze zomer binnengehaald als grote zomeraankoop van Ajax. Maar volgens analist Wim Kieft past hij helemaal niet in het spel van de Amsterdammers.

“Ik weet niet of dat een heel goede speler is”, reageert Kieft in Veronica Inside. “Als er veel ruimte is dan is hij wel heel dreigend. Maar als je ziet hoe Ajax nu speelt, dat is in een heel kleine ruimte. En ik vind hem toch niet zo heel lichtvoetig.”

Johan Derksen is eveneens sceptisch. “Het gekke vind ik: haast alle bondscoaches kwamen bij hem uit. Hij heeft het blijkbaar in Rusland goed gedaan, hoor ik uit de overleveringen, want daar zie je nooit beelden van. Maar in Spanje hadden ze hem op het laatst rechtsback staan, daar was het ook geen succes.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *