Voetbal4u.com

‘Ajax denkt aan aantrekken van Alexander Kacaniklic’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Ajax heeft een oogje op Alexander Kacaniklic. De vleugelaanvaller van Hammarby IF verkeerd momenteel in bloedvorm. Dit weet het medium Aftonbladet te melden.

Scout John Steen Olsen zou hem al meerdere keren hebben bekeken. Toch gaat Ajax voorlopig niet over tot actie: pas als een aanvaller (Dusan Tadic en Hakim Ziyech worden genoemd) vertrekt, willen de Amsterdammers een vervanger halen.

Ajax-trainer Erik ten Hag zou Kacaniklic persoonlijk kennen. “Hij kent hem al sinds de middenvelder voor Fulham speelde”, schrijft Aftonbladet. “Hij werkte daar samen met Martin Jol, een goede vriend van Ten Hag. De trainer van Ajax bezocht Jol vaak bij Fulham.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *