Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Frenkie de Jong krijgt een ongekende update in FIFA 20’

Frenkie de Jong maakte deze zomer voor 85 miljoen euro de overstap van Ajax naar FC Barcelona. En de jonge middenvelder doet het daar al direct uitstekend. Dat is ook EA Sports opgevallen en daarom kan hij een gigantische update verwachten in het computerspel FIFA 20.

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

In de voetbalgame FIFA 19 beschikte de toenmalige Ajacied nog over een rating van ‘slechts’ 77, maar het gerucht gaat nu dat hij in FIFA 20 een rating van 85 heeft. Vooral op het gebied van dribbelen (88) en passing (85) wordt De Jong hoog aangeschreven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.