Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dramatisch nieuws dreigt voor Kasper Dolberg’

Kasper Dolberg wil graag vertrekken naar het Franse Nice maar of de transfer er daadwerkelijk komt is nog maar de vraag. Jack van Gelder onthulde zondagavond bij Ziggo Sport dat de bankgarantie is afgewezen.

Nice-Matin komt met aanvullende informatie. Sir Jim Ratcliffe staat op het punt om de club over te nemen van Chien Lee, maar laatstgenoemde zou pas na de transferdeadline akkoord willen gaan.

Dat zou kunnen betekenen dat Nice deze zomer geen nieuwe spelers meer haalt. Dit zou zeer slecht zijn gevallen nu de deals van Dolberg en Adam Ounas zo goed als afgerond zijn. Overigens verwacht het Franse medium dat de Ajacied uiteindelijk alsnog goedkeuring krijgt om te vertrekken uit Amsterdam.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.