Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Lisandro Martínez bezorgt Erik ten Hag kopzorgen’

Ajax dreigt de nieuwe aankoop Lisandro Martinez na de winterstop wekenlang te moeten gaan missen. Hij neemt dan namelijk met zijn land deel aan de Olympische Spelen in 2020.

De kans is aanwezig dat Martínez hiervoor een uitnodiging krijgt en daardoor ongeveer een maand moet missen. De Argentijnen strijden tussen 18 januari en 9 februari om een ticket voor de Spelen, maar daar komt natuurlijk nog voorbereiding bovenop.

Martínez hoort in ieder geval tot de selectie van Argentinië onder 23 dat zich deze interlandperiode zal voorbereiden op dat kwalificatietoernooi. Mocht de Ajacied daadwerkelijk worden geselecteerd, dan mist hij de thuisduels met Sparta Rotterdam en concurrent PSV alsmede de uitduels met FC Groningen en FC Utrecht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.