Voetbal4u.com

Jupiler League Genk kreeg lucratief bod binnen op Junya Ito

KRC Genk heeft deze zomer een mooi bod binnengekregen voor de Japanner Junya Ito. Hij speelt pas sinds januari voor de regerend landskampioen en sindsdien is zijn waarde spectaculair vermeerderd.

“Voor Ito kregen we een aanbieding die heel dicht bij de dubbele cijfers zat, maar waarvan we toch beslist hebben dat die met ons de Champions League in gaat. We gaan niemand laten gaan na amper zes maanden”, vertelt technisch directeur Dimitri de Condé in Sport/Voetbalmagazine.

WOW! VERDUBBEL JE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE! ONTDEK HET HIER! facebook

Ook Samatta bleef ondanks enkele stevige aanbiedingen. “Er was forse interesse uit Rusland, maar Ally wou dat niet. Ook een bod van een goeie Franse middenmoter woog voor hem niet op tegen de Champions League. Er was ook nog Galatasaray, maar hij wilde graag naar een topvijfcompetitie, liefst naar Engeland. Ik gun Ally die stap, maar vandaag was dat bod er niet.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.