Voetbal4u.com

Champions League Ajax-flitser: ‘Wij zijn nu sterker dan vorig seizoen’

Ajax speelt vanavond haar eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. Volgens vleugelflitser David Neres staan de Amsterdammers er goed op. Hij vind de ploeg zelfs beter als vorig seizoen.

In gesprek met de NOS zegt hij: “Het is nooit makkelijk om belangrijke spelers kwijt te raken. Maar we hebben nog steeds een sterk team. We hebben goede spelers gehaald en de kern van de ploeg is overeind gebleven. Dat is belangrijk. De ervaring van vorig seizoen is belangrijk.”

De buitenspeler had de mogelijkheid om te vertrekken, maar besloot in de Johan Cruijff ArenA te blijven spelen: “Ik vind het hier leuk, de stad en de club. De club heeft vertrouwen in me en dat is altijd zo geweest. En ik waardeer dat vertrouwen enorm.” Neres denkt dat Ajax een mooi Champions League-seizoen voor de boeg heeft: “Het is een heel lastige groep. Een heel moeilijke en gelijkwaardige groep. Maar ik weet zeker dat wij een sterke ploeg hebben. Nog sterker dan vorig seizoen. We hebben meer ervaring. We hebben alles in huis om een goed toernooi te spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.