Voetbal4u.com

Eredivisie Quincy Promes stoort zich vreselijk: ‘Geen idee waar die verhalen vandaan komen’

Quincy Promes maakte afgelopen dinsdag zijn eerste goal in de Champions League voor Ajax. Hij voelt zich dan ook prima onder zijn nieuwe trainer Erik ten Hag. Ondanks dat er geluiden zijn dan de relatie tussen de twee anders zou zijn.

“Ik ken de trainer en ik weet dat ik naar hem toe kan, als mij iets dwarszit. Hij staat me dan altijd te woord. Dat doet hij ook met anderen. Zijn deur staat altijd open en niet alleen voor mij. Mochten er problemen zijn onderling, dan ga ik ervan uit dat die worden opgelost. Ik merk er hier eerlijk gezegd niets van en volgens mij is het ook helemaal niet waar. Ik weet ook niet waar die verhalen vandaan komen, maar misschien moet je het aan de desbetreffende personen vragen”, reageert Promes in de Voetbal International.

“Vorig seizoen was Ajax succesvol onder hem en we moeten niet vergeten dat we nu ondertussen ook alle doelen hebben gehaald. We hebben de Johan Cruijff Schaal gewonnen en de Champions League bereikt. Maar je hebt altijd onruststokers die iets proberen te forceren. De waarheid is dat er een goede sfeer is en we resultaten halen. Natuurlijk zijn we wel kritisch op elkaar en corrigeren we elkaar echt als dat nodig is”, besluit de dribbelaar.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.