Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV vraagt een absoluut fortuin voor Donyell Malen’

Donyell Malen is dit seizoen definitief doorgebroken als profvoetballer. Bi PSV is hij de vaste spits geworden en zelfs in het Nederlands Elftal heeft hij al twee keer gespeeld. Hij staat nu dan ook in de belangstelling van een aantal clubs uit de Premier League.

In de zomer van 2017 haalde Marcel Brands (de toenmalige technisch directeur van de Eindhovenaren) voor 550.000 euro weg bij Arsenal, maar naar verluidt is men in het Philips Stadion van mening dat de kersverse international van het Nederlands elftal nu het honderdvoudige van dat bedrag waard is: de vraagprijs bedraagt 55 miljoen euro.

De Engelse pers weet overigens dat de verrichtingen van Malen goed in de gaten gehouden worden door Liverpool, dat voorin al over Mohamed Salah, Sadio Mané, Roberto Firmino en Xherdan Shakiri beschikt. Ook Arsenal zou echter wel oren hebben naar een nieuwe samenwerking, maar het zou wel pijnlijk zijn voor de Gunners als ze nu 55 miljoen euro over moeten maken voor de spits die ze voor 550.000 euro hebben laten gaan.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.