Voetbal4u.com

“Vincent Kompany, Samir Nasri en Nacer Chadli steken er op training bovenuit”

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Yari Verschaeren het grote talent van Anderlecht leert volgens hemzelf veel op de training. Hij kijkt veel naar de ervaren spelers binnen de ploeg.

“Als Kompany op het veld staat, is dat ook voor ons een stuk makkelijker. Hij speelt op het niveau van Manchester City en hij kent het systeem door en door. Vincent kan bijsturen wanneer nodig en daarom is ook Samir (Nasri, nvdr.) belangrijk”, aldus Verschaeren aan La Dernière Heure.

WAT EEN ACTIE! VOORSPEL GRATIS WIE STRAKS HET EERSTE DOELPUNT MAAKT BIJ CLUB BRUGGE – ANDERLECHT EN WIN 20.000EURO!

GRATIS DEELNAME! ONTDEK HET HIER! facebook

“Hij gedraagt zich soms als een coach, want hij kent het systeem ook tot in de puntjes. Hij geeft heel veel advies en samen met Chadli steken zij er op training bovenuit. Daar leer je van”, aldus Verschaeren. Vreemd genoeg zit Nasri al drie wedstrijden op rij niet in de kern.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *