Voetbal4u.com

Yari Verschaeren geeft verklaring voor mindere statistieken dit seizoen

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

De pas 18-jarige Yari Verschaeren lijkt het in zijn tweede seizoen bij Anderlecht iets moeilijker te hebben dan in zijn eerste seizoen. De ploeg zelf draait niet goed en zijn eigen statistieken zijn ook niet voldoende en daar zit de spelmaker mee.

“Ja, enorm. De mensen verwachten dit seizoen meer van me”, beseft hij in La Dernière Heure. “Ik speel niet echt slecht, maar ik slaag er nog niet in om beslissend te zijn. En dat is nu net wat de mensen vragen. Na een match als die tegen Antwerp ga ik ontgoocheld naar huis. Ja, ik slaap er slecht van. Ik wil de ploeg helpen met goals en assists en voorlopig lukt dat niet.”

WAT EEN ACTIE! VOORSPEL GRATIS WIE STRAKS HET EERSTE DOELPUNT MAAKT BIJ CLUB BRUGGE – ANDERLECHT EN WIN 20.000EURO!

GRATIS DEELNAME! ONTDEK HET HIER! facebook

Hij ziet dat de situatie wel anders is dan vorig seizoen. “Vorig seizoen kende niemand me. Dit seizoen plakken de trainers van de tegenstanders een mannetje op me, die me geen ruimte geeft. Dat is vervelend, want ik voel graag de bal. Tegen Antwerp volgde Defour me de hele match, vorig seizoen was het Haroun. Ervaren jongens als Defour of Vormer weten hoe ze op mij moeten verdedigen. Ze delen geen tikken uit, maar verhinderen dat ik de bal kan krijgen en kan wegdraaien. Dat is frustrerend.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *