Voetbal4u.com

Engeland ‘Virgil van Dijk kan in 2020 een bizarre transfer gaan maken’

Virgil van Dijk is bij Liverpool uitgegroeid tot één van de beste verdediger ter wereld. En dat is de andere grote clubs in de wereld ook niet ontgaan. Naar verluidt zouden FC Barcelona en Real Madrid hem dolgraag aan de selectie willen toevoegen.

De krant AS schrijft vandaag dat het zomaar eens zo zou kunnen zijn dat de aanvoerder van het Nederlands elftal in de zomer van 2020 een bizarre transfer gaat maken. Voorzitter Florentino Pérez van De Koninklijke en preses Josep Maria Bartomeu van de Catalanen hebben hem namelijk allebei op de korrel en dus zit er vermoedelijk een enorme wedloop aan te komen.

Liverpool betaalde anderhalf jaar geleden 84,5 miljoen euro aan Southampton om aan de slag te mogen gaan met Van Dijk, maar momenteel wordt zijn marktwaarde geschat op méér dan 100 miljoen euro. Wil Barça of Real hem daadwerkelijk losweken bij de Reds, dan zal dat bedrag echter niet afdoende zijn. De stopper moet verreweg de duurste Nederlander aller tijden worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.