Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Anderlecht en Club Brugge wilden ervaren ex-speler van Manchester City vastleggen’

Zowel Anderlecht als Club Brugge wilden deze zomer zich versterken met een ervaren speler van Manchester City. Volgens The Athletic dachten Club Brugge en Anderlecht in de zomer aan Joe Hart, tweede doelman bij Burnley. Ook FC Porto werd genoemd, maar de voormalige nummer één van Engeland bleef bij Burnley.

Club haalde Mignolet voor zeven miljoen euro weg bij Liverpool en ook Kompany haalde zijn ex-ploegmaat – die meespeelde in de Testimonial van Kompany – niet terug. Hendrik Van Crombrugge werd voor 2 miljoen euro weggehaald bij KAS Eupen.Volgens The Athletic dachten Club Brugge en Anderlecht in de zomer aan Joe Hart, tweede doelman bij Burnley. Ook FC Porto werd genoemd, maar de voormalige nummer één van Engeland bleef bij Burnley.

Club haalde Mignolet voor zeven miljoen euro weg bij Liverpool en ook Kompany haalde zijn ex-ploegmaat – die meespeelde in de Testimonial van Kompany – niet terug. Hendrik Van Crombrugge werd voor 2 miljoen euro weggehaald bij KAS Eupen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.