Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jaap Stam verbaast en veranderd weinig aan basiself’

Vandaag speelt Feyenoord een competitiewedstrijd tegen FC Twente. Ze moeten zich weten te revancheren voor de domper van midweeks tegen AZ. In de eigen Kuip werd er namelijk met maar liefst 0-3 verloren. Volgens het Algemeen Dagblad is de verwachting dat trainer Jaap Stam weinig gaat veranderen aan zijn opstelling.

Dat betekent bijvoorbeeld dat de verwachting is dat Eric Botteghin weer begint, ondanks de enorme blunder van de Braziliaan tegen de Alkmaarders waardoor Oussama Idrissi de 0-3 kon scoren.

Rick Karsdorp en Leroy Fer keren wel terug bij Feyenoord, wat betekent dat Renato Tapia en Lutsharel Geertruida plaats zullen nemen op de reservebank. Voorin houdt Stam vermoedelijk vast aan het trio Steven Berghuis, Luis Sinisterre en Luciano Narsingh. Sam Larsson lijkt zijn basisplek definitief kwijt te zijn… en de Argentijnse topaankoop Marcos Senesi zal moeten hopen op een eventuele invalbeurt.

Verwachte opstelling Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Botteghin, Ié, Haps; Fer, Toornstra, Kökcü; Berghuis, Narsingh, Sinisterra.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.