Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Anderlecht-bestuur plant gesprek met Vincent Kompany’

Het wil maar niet lukken bij Anderlecht. Gisteren speelde ze in eigen huis 0-0 gelijk tegen laagvlieger Waasland-Beveren. Marc Coucke onder meer – ligt onder vuur bij de aanhang. Een tweede seizoen op rij lijkt in de mist te gaan. Het bestuur plant een gesprek met Kompany.

Neen, Kompany gaat zeker niet ontslaan worden, anders breekt de revolutie uit onder de fans. Kompany verdient ook alle krediet met zijn visie, maar Anderlecht moet zijn beste speler en coach ook de middelen geven.

Het Laatste Nieuws laat weten dat het bestuur tevreden is over zijn werk, maar ze vragen zich wel af waarom de resultaten niet volgen. Volgens de krant gaf Kompany na de partij tegen Waasland-Beveren een geslagen indruk en het is nu al duidelijk: vrijdag zal Anderlecht moet winnen op het veld van Sporting Charleroi…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.