Voetbal4u.com

Spanje BREAKING: ‘Barcelona wil Matthijs de Ligt alsnog naar Catalonie halen’

In de zomer was FC Barcelona dichtbij het aantrekken van Matthijs de Ligt maar hij koos voor een dienstverband bij Juventus. In de winter willen de Catalen naar verluidt weer een poging voor hem wagen. Ze zouden zich al hebben gemeld bij zijn zaakwaarnemer Mino Raiola.

Dit weet het Italiaanse CalcioMercato te melden. Barcelona zou naar verluidt spijt hebben van het feit dat ze De Ligt naar Juventus hebben laten gaan. Die ‘fout’ willen ze in de winter graag goed maken door de verdediger alsnog aan te trekken.

Of Juventus open staat voor een transfer valt te betwijfelen. Ondanks een matige start, hebben de Italianen nog altijd veel vertrouwen in de Oranje-international.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.