Voetbal4u.com

Italië ‘Mino Raiola ontvangt bizarre boodschap over Matthijs de Ligt’

Afgelopen zomer had Matthijs de Ligt de clubs voor het uitkiezen. Hij koos uiteindelijk voor zijn droomclub Juventus. Daarmee wees hij Barcelona af dat ook erg ver voor hem wilde gaan. Maar de Catalanen zijn hem nog steeds niet vergeten.

Sterker nog: volgens Calciomercato, dat zich beroept op Spaanse berichten, heeft Barcelona spijt betuigd. De Catalanen vinden dat de inzet achteraf niet toereikend is geweest en heeft reeds contact gelegd met diens zaakwaarnemer Mino Raiola.

De inzet zou een transfer in januari 2020 zijn. Het is echter onwaarschijnlijk dat Juventus komende winter wil meewerken aan een nieuwe megatransfer. De Ligt is langzaamaan groeiende in Turijn en moet de komende jaren uitgroeien tot een nieuwe steunpilaar. Om die reden is de gelimiteerde transfersom ook nog niet van toepassing in 2020.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.