Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona wil verrassen met het halen van deze Nederlandse speler’

FC Barcelona heeft interesse in een Nederlandse speler. Volgens het medium Calciomercato willen de Catalanen een poging wagen om Stefan de Vrij binnen te halen. Momenteel speelt hij voor Internazionale en is daar een vaste waarde.

Volgens het Italiaanse medium heeft Barcelona de afgelopen twee jaar al twee concrete pogingen ondernomen om De Vrij binnen te halen. Dat lukte echter niet. Onder Antonio Conte is hij bij Internazionale een zeer belangrijke pion dit seizoen en dus mag hij zich opmaken voor de Champions League-clash tegen de club die hem dolgraag wil inlijven.

De Vrij had eerder transfervrij naar Barcelona kunnen verhuizen, maar hij koos na de periode bij SS Lazio voor Inter. Afgelopen zomer probeerde de Spaanse grootmacht het opnieuw, alleen was het ditmaal Conte die ‘nee’ zei. Naar verluidt had Barça vijftig miljoen euro voor hem beschikbaar.

Mogelijk onderneemt Barcelona in 2020 een nieuwe poging. De vacature achterin is er namelijk nog steeds.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.