Voetbal4u.com

Spanje ‘Real Madrid stuurt scouts voor drie Ajacieden’

Volgens de Spaanse sportkrant AS houdt Real Madrid drie Ajacieden nauwlettend in de gaten. Het zou gaanom Donny van de Beek, Hakim Ziyech en David Neres gaat.

De interesse in Van de Beek is zeker niet nieuw. Afgelopen transferperiode was de 22-jarige middenvelder naar verluidt dichtbij een move naar Real Madrid, maar kwam het er niet van. Er klonken direct geluiden dat Van de Beek na dit seizoen naar Madrid verkast. Ajax zou de waarde van de international op 65 miljoen euro schatten, terwijl Real niet meer dan vijftig miljoen wil betalen.

De interesse in Ziyech en Neres is wel nieuw. Van de Marokkaanse spelmaker werd de laatste twee zomers al verwacht dat hij Amsterdam zou gaan verlaten. Hij wilde Ajax alleen inruilen als het ‘plaatje’ van de nieuwe club ideaal was. Dat bleek niet het geval en Ziyech speelt nog altijd bij de landskampioen. Neres was een van de andere spelers die in verband werd gebracht met verschillende clubs. De Braziliaanse dribbelaar besloot echter dat het beter voor hem was om minimaal nog één jaar bij Ajax te blijven en verlengde zijn contract.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.