Voetbal4u.com

Champions League ‘Ajacied heeft hersenoperatie ondergaan’

Ajax heeft gisteren weer van zich laten horen in de Champions League. In de uitwedstrijd tegen Valencia werd met maar liefst 0-3 gewonnen. De kranten gaan dan ook los over de prestatie van de Amsterdammers.

Bij de krant Marca verbazen ze zich vooral over het spel van Quincy Promes: “Bij Sevilla denken ze dat Quincy Promes een complete hersenoperatie heeft ondergaan. Hij verkeert in een sublieme vorm. Hij staat op twee doelpunten in de Champions League en vijf in de Eredivisie. Met zijn NBA-dansje na zijn doelpunt bezorgde hij de fans van Valencia een bitter gevoel.”

Ook Donny van de Beek krijgt complimenten: “Voorzitter Florentino Pérez had zich meer moeten inspannen en Van de Beek in de zomer moeten aantrekken. Niet zozeer alleen om het middenveld te versterken, maar ook om in de toekomst niet meer tegenover hem te staan. Hij speelde woensdag op ‘zes’, maar hij verscheen meer in het strafschopgebied van Valencia dan alle aanvallers van Valencia in het zestienmetergebied van Ajax. Van de Beek gaf een exhibitie weg in Mestalla, inclusief een doelpunt, en sloot af met een stift over Jasper Cillessen waarbij Ezequiel Garay de vierde tegentreffer kon voorkomen. Een geweldige voetballer die volgend jaar meer dan 100 miljoen euro zal kosten.”

Als laatste deelt het dagblad een pluim uit aan Hakim Ziyech: “Iedereen in het stadion stond op het punt om Ziyech te applaudisseren voor het arsenaal aan schoten wat hij in huis heeft. Hij schiet met een kracht en een precisie waar maar weinig spelers in de Champions League bij in de buurt komen. Ongelooflijk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.